avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Seful seviciul meu doreste sa ne modifice fisa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Seful seviciul meu doreste sa ne modifice fisa postului, introducand ...

Buna ziua, seful seviciul meu doreste sa ne modifice fisa postului,introducand noi atributii, doar unor angajati.Aceste atributii,cat si locul unde se va desfarura munca apartin altui serviciu din cadrul institutiei, unde isi desfasurau munca alti colegii din serviciul nostru deoarece asa au avut stipulat in fisa de post de la inceputul angajarii.Acum, din diverse motive, personalul de acolo este insuficient ,iar seful doreste sa ne oblige sa preluam munca lor prin modificarea fisei de post.
Intrebarea mea este daca pot refuza semnarea noii fise de post cu aceste noi atributii?
Cel mai recent răspuns: Camy88 , utilizator 16:43, 25 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti refuza .. insa ... " Intr-un asemenea caz, apreciem ca angajatorul poate consemna intr-un proces verbal faptul ca salariatului i s-a adus la cunostinta noua fisa a postului, anexa la actul aditional la contractul individual de munca, dar acesta refuza semnarea fisei. Se pot mentiona si motivele salariatului daca acesta le-a comunicat. Procesul verbal se semneaza de persoana de la resurse umane care l-a intocmit si de doi martori; unul dintre acesti martori este recomandabil sa fie reprezentantul salariatilor sau a sindicatului din societate. .. "
[ link extern ]
Am semnat fisa de post iar la sfarsit am consemnat obiectiunile pe care le aveam referitor la atributii suplimentare cu care nu sunt de accord, sefa mea nu a fost deschisa la dialog si negociere...sa vedem ce urmeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz repetat semnare fisa post BigBoy BigBoy Buna ziua,vă salut cu respect și vă rog să mă sfătuiți într-o problemă delicată legat de un salariat problemă și permanent specializat pe ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare fisa postului dana manea dana manea lucrez la un spital. suntem in prag de acreditare si conform standardelor trebuie actualizate fisele posturilor. avem salariati care refuza sa semneze fisele ... (vezi toată discuția)
Fisa de post mihaelaru mihaelaru buna ziua, doresc sa va intreb daca intocmirea fisei de post este responsabilitatea departamentului de resurse umane, daca acest lucru este si trecut in ... (vezi toată discuția)