avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună ziua, de la posta romana din Piatra Neamț mi ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună ziua, de la posta romana din Piatra Neamț mi s-a spus ...

Bună ziua, de la posta romana din Piatra Neamț mi s-a spus ca nu se mai dau banii înapoi pentru lemn de foc de pe cardul de energie, a-și vrea să știu dacă e adevărat sau nu. Mulțumesc frumos pentru răspuns

Alte discuții în legătură

O.g.115/2023 bună ziua, conform acestei legi întrate în vigoare ... Net-aura Net-aura O.G.115/2023 Bună ziua, conform acestei legi întrate în vigoare la 25 ianuarie 2024,eu inteleg ca ,beneficiari cardului de energie cu fonduri neutilizate ... (vezi toată discuția)
Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului ... Victor Romascu Victor Romascu Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului de validare, pentru plata energiei termice cu ajutorul cardului de energie. Este vreo limitare ... (vezi toată discuția)
Mama mea are 89 ani are card energie si vrea sa cumpere lemne ... Corneliu Racu Corneliu Racu Mama mea are 89 ani Are card energie si vrea sa cumpere lemne foc de la ocolul silvic. Cum trebuie sa procedeze sa faca plata cardul? Poate primi si numerar ... (vezi toată discuția)