avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cass la un PFA fara activitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cass la un PFA fara activitate

buna ziua.am un PFA fara activitate ,in 2024 am obligatia sa platesc CASS?
MULTUMESC
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 15:44, 25 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da din pacate la 6 salarii minime daca nu aveti venituri din salarii sau chirii , dividende , etc. ( tot minim 6 salarii minime)
Bună ziua.Un răspuns la o situație aproape similară se poate? Există contract de mandat sub 6 salarii minime și contract închiriere persoana fizica sub limita de plata Cass la aceeași persoană.Se plătește pentru 2024 Cass ? Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
la activitatea de inchiriere nu se plateste CASS fiind sub 6 salarii minime. Nu conteaza contractul de mandat la acre s e platesc contributiile separat prin D112 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

plata cass la venituri din chirii sub plafon Lili_Stefan Lili_Stefan Buna dimineata.Am o nelamurire legata de plata CASS la venituri din chirii persoana fizica.Sotul meu are doar un contract de mandat pe societate sub minimul ... (vezi toată discuția)
Cass in 2024 la venituri din chirii și dividende Rusu88.rusu88@gmail.com Rusu88.rusu88@gmail.com Buna ziua ! Pentru anunțul 2024 obțin venituri din chirii și dividende . Valoare lor cumulata depășește 60 de salarii . Cass se plătește separat pe ... (vezi toată discuția)
In 2024,se va plati cass pe dobanda de 1 ron? cristi2023 cristi2023 In 2024,se va plati CASS pe dobanda de 1 RON? Situatia este in felul urmator: in anul 2024 nu exista contract de munca/salariu(persoana fara venit), nici un ... (vezi toată discuția)