Buna seara! Mă poate ajuta cineva cu un model de plângere individuală pentru sesizare Curții Europene a Drepturilor Omului având ca obiect încălcarea drepturilor sau libertăților prevăzute de Convenția Europeană a Drepturilor Omului?? Va rog îmi trebuie un model deja completat că să pot avea o bază pentru realizarea unei astfel de sesizări. Mulțumesc anticipat!
Buna ziua, este absolut imposibil ceea ce doriti dvs. in baza celor detaliate. Plangerea la Curtea EDO este un act complex care poate curpinde diferite incalcari ale unor drepturi distincte, cu referire la probatorii ample. Mai bine solicitati opinia unui avocat sa nu va treziti ca va este respinsa pe inadmisibilitate sau neindeplinire conditiilor de forma.
Cedo
mihasim
Pot trimite dosarul la Cedo pentru \"anulare partiala si absoluta \" a actului meu de proprietate? Mentionez ca am pierdut un proces care a durat mai bine de 4 ... (vezi toată discuția)
Cedo ii
geo-vem
Am deschis aici ,la un moment-dat o discutie cu privire la un proces contencios ce avea 2 capete de cerere, la fond sa respins pe unul din capete cu recurs iar ... (vezi toată discuția)