avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, An primit o poprire in luna decembrie pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, An primit o poprire in luna decembrie pe 15, direct in contul ...

Buna ziua,
An primit o poprire in luna decembrie pe 15, direct in contul Ing unde mi se vireaza salariu (asa am aflat, nu am avut idee de instintarile din posta pentru ca nu stau la adresa din CI, deci presupun ca era prea tarziu pentru contestatia ce o puteam face in 15 zile)
Poprirea (cu executare silita ) a venit de la Executor pe baza unui abonament Rds neinchis din 2019: 1500 lei .

In luna ianuarie pe 3 angajatorul a trimis Executorului instintare ca se va retine si plati din salariu cat e legal, 1/4 cred, La virarea salarului pe data de 12 ianuarie 1/4 din salariu a fost oprita de angajator si in acelasi timp in ing a fost blocata toata suma 1500

Prin 2 h de telefoane la Angajator, la executor si la ING, am aflat ca Executorul trebuia sa trimita la Banca (ING) ceva ca sa imi fie deblocata restul de salariu.

In final,
1. Asa se procedeaza la popriri,?
2. Exista un termen in care executorul trebuia sa trimita instiintarea la Banca astfel in cat sa nu-mi mai fie blocati bani pe cont.

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2024
DanMog, utilizator

Alte discuții în legătură

Blocare / deblocare cont salariu cristi.a cristi.a Buna ziua, Am o poprire pe conturi pentru care compania la care lucrez achita 50% din venitul meu in contul execturului. Cealalta jumatate merge in contul ... (vezi toată discuția)
Despre poprire yonutz113 yonutz113 Buna seara Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Adrian_Y Adrian_Y Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie referitoare la urmatoarea situatie: In urma cu un an mi s-a instituit o poprire pe salariu (30%). Aceasta ... (vezi toată discuția)