avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Comanda sau Contract ? Va rog sa-mi precizati daca in ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Comanda sau Contract ? Va rog sa-mi precizati daca in cazul unei ...

Comanda sau Contract ? Va rog sa-mi precizati daca in cazul unei achizitii directe care priveste o dotare de valoare mare (dispozitiv medical ) este indicat sa se faca comanda si nu contract ,invocand achizitia directa. Exista precizat in legislatie cand se incheie contract si cand se incheie comanda ?

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera contravaloarea unor lucrari comandate ulterior unui contract de achizitie publica? gheorghebataila gheorghebataila Intre cele doua subiecte, una societate comerciala si cealalta institutie publica, a existat un contract de achizitie publica, dupa terminarea acestuia au ... (vezi toată discuția)
Comanda donigao donigao Buna ziua, In ce conditii o autoritate contractanta poate face o achizitie pe baza de comanda? Aceasta optiune este conditionata valoric sau/si de natura ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie incheierea contractului la achizitiile directe? Kyandra Kyandra Doresc sa va expun o situatie in care nu am un raspuns clar. In cazul achizitiilor directe, este obligatorie incheierea unui contract sau este suficient ... (vezi toată discuția)