avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitii extracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitii extracomunitare

Achizitii extracomunitare

Sunt in negociere cu un Furnizor din China pentru a cumpara o linie complet automatizata

1. Achizitie Extracomunitara de 928.300 Dolari

ce taxe platesc (Vamale si Tva )?

o sa am 928.300 + 19% in Vama sau o sa mai fie si alte costuri ?

2. de ce alte specte ar trebui sa ti n la astfel de cumparari , am nevoie de Comisionar Vamal la achizitiile din Asia ?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 15:19, 24 Ianuarie 2024
pe langa TVA in vama posibil sa fie si taxe vamale ( astea ar trebui sa le aflati de la vama sau de la un comisionar vamal ).

TVA o sa vi-l puteti deduce daca sunteti platitor de TVA prin decontul de TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie extracomunitarea din china. mona1928 mona1928 buna ziua, va rog a ma sprijini cu urm speta: -achizitie extracomunitarea din China , Tva achitat in vama 3000 ron- acesta apare pe reg de cumparari inclus ... (vezi toată discuția)
Factura care contine 4426 din vama OOANA1977 OOANA1977 Buna seara as vrea sa va intreb cum se inreg o facture care contine tva platit in vama si taxe vamale la taxe vamale am optiune de tva 24%, iar la tva 4426 ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale prea mari dimlight dimlight Buna ziua, am fost anuntata astazi ca urmeaza sa intre maine un colet venit din China in tara in valoare de aproximativ 50$ prin compania GLS. Ei mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)