avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau să fac de acasă manichiura/pedichiură & ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau să fac de acasă manichiura/pedichiură & cosmetică

Bună seara , mă puteți ajuta vă rog , am tot vorbit cu diferiți contabili in ultimul timp și m au băgat in ceață …, sunt foarte multe opinii .
Eu vreau să fac de acasă manichiura/pedichiură & cosmetică , am diplome acreditate .
Ideea este că nu știu de unde să încep , de unde să iau autorizații , pentru ce îmi trebuie mai exact Autorizațiile etc , sau cine ma poate ajuta sa fac rost de ce trebuie ?
Ce părere aveți de SOLO ?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:51, 25 Ianuarie 2024
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
si aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret corect deschidere intreprindere individuala - detalii ii gianina17 gianina17 Buna ziua , Sunt noua pe forum , deci cred ca am plasat bine acest topic... Problema mea este ca doresc sa deschid o II (salon de manichiura pedichiura ... (vezi toată discuția)
Deschid un salon de manichiură-pedichiură Bineata Bineata Bună ziua.Vreau să vă întreb dacă deschid un salon de manichiură-pedichiură(,strict) cod caen 9602,sa angajez personal calificat pot face asta cu o ... (vezi toată discuția)
Actele de calificare pentru pfa bianca1994 bianca1994 As dori sa imi fac un pfa pe manichiura, dar eu am diploma de la liceu cu specializarea de coafor stilist si pe diploma de atestat tot coafor stilist scrie. ... (vezi toată discuția)