avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dacă sunt lovit in trafic de o mașină cu RCA, dar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dacă sunt lovit in trafic de o mașină cu RCA, dar eu neavând ...

Dacă sunt lovit in trafic de o mașină cu RCA, dar eu neavând una.. cine pica vinovat in situația aceasta?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:48, 25 Ianuarie 2024
Nu pica, ci e vinovat cel care a incalcat una sau mai multe reguli din codul rutier..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident unu fara itp altu fara rca, cine e vinovat?? razvan007 razvan007 in cazul unui accident intre o persoana care nu are itp valabil si care loveste o masina care nu are rca, pe un drum public, cine e vinovat?? mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Dauna la o masina neasigurata ClaudiuSP ClaudiuSP Buna seara m-a frecat in parcare o masina , am luat copii de pe talon , CI, permis ... etc , am masina inmatriculata in Spania si mi-a expirat asigurarea de ... (vezi toată discuția)
Legislatie rutiera - pastrarea distantei fata de masina din fata la semafor cristian_64 cristian_64 asteptand la semafor venirea culorii verzi sunt lovit din spate de o alta masina si proiectat in masina din fata. Intrebarea este daca sunt vinovat sau nu de ... (vezi toată discuția)