avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am plătit impozitul pe mașină, nu mi-au dat ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am plătit impozitul pe mașină, nu mi-au dat bonificația de 10%

Am plătit impozitul pe mașină, nu mi-au dat bonificația de 10% , angajatul primăriei a zis că dacă vreau reducere să plătesc tot impozitul ( casa+teren+mașină) . Nu găsesc legea . Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozitul 2011 eugen marinica eugen marinica buna ziua, am o problema si nimeni nu mi-a dat o rezolvare concreta : am o masina cu motor de 2200 cm3. la capacitatea asta, impozitul este in jur de 800 de ... (vezi toată discuția)
Instintare de plata si somatie de la primarie pe impozit 2009 laszlo82 laszlo82 Buna ziua cum spune si titlul am primit de la primarie mai intai o instintare de plata prin care mi se cere sa platesc 929,07 ron impozit pe teren masina si ... (vezi toată discuția)
De ce nu avem dreptul la bonificatie? florin.strambu@yahoo.com florin.strambu@yahoo.com Am o cooperativa agricolă si am concesionat pasune de la primarie in anul 2017 am plătit pasunea si impozitul pe pasune pînă la 31 martie 2017 si mi s-a ... (vezi toată discuția)