avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua se poate da examen pt școală de șoferi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua se poate da examen pt școală de șoferi daca ai ...

Bună ziua se poate da examen pt școală de șoferi daca ai act de identitate provizoriu?Mulțumesc de răspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:58, 26 Ianuarie 2024
Da, se poate da examen, intrucat si CI provizorie este act de identitate.

OUG nr. 97 din 14 iulie 2005
art.12
...
decembrie 2012. )
(3) În sensul prezentei ordonanțe de urgență, prin act de identitate se înțelege cartea de identitate, cartea de identitate simplă, cartea electronică de identitate, cartea de identitate provizorie și buletinul de identitate, aflate în termen de valabilitate.
.....
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scola de soferi cu carte de indetitate provizorie? cristicenuseriu cristicenuseriu cu cartea de indetitate provizorie,pot sa ma inscriu la scoala de soferi,ptr obtinerea cat.D?Mentionez ca am cat.B,C,E,si din lipsa de spatiu nu pot sa-mi fac ... (vezi toată discuția)
Pasaport in loc de buletin la tribunal rockade rockade Buna ziua!Am un proces pentru pensie alimentara miercuri si azi am descoperit ca mi-a expirat buletinul.Intrucat nu am timp sa-l reinnoiesc pana miercuri,ma ... (vezi toată discuția)