avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces Verbal in debit Buna ziua! Am primit amenda pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces Verbal in debit Buna ziua! Am primit amenda pe data de ...

Proces Verbal in debit
Buna ziua! Am primit amenda pe data de 10 octombrie cu suspendarea permisului de conducere pentru 2 luni (pana pe 25 decembrie). Permisul meu e eliberat in R. Moldova, dar am fost si am scris cerere la politie sa il tina aici pentru ca va fi mai rapid asa. Totusi, cand a ajuns pv-ul de afisare la domiciliu eu nu am fost acasa si a fost returnat de posta (~8 noiembrie). Am fost de cateva ori la primarie la taxe si impozite, dar nu a ajuns acolo nici acum. Exista ceva termeni legali in ceea ce priveste perioada in care pv-ul trebuie sa ajunga la primarie? Ce actiuni pot sa iau in continuare ca sa imi recuperez permisul?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am primit amenda pe data de 10 octombrie pentru nearcordarea ... O-Mihai O-Mihai Buna ziua! Am primit amenda pe data de 10 octombrie pentru nearcordarea prioritatii pietonilor. Nu am semnat procesul verbal, iar o perioada nu am fost acasa ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului de conducere strain Vladimir1_83 Vladimir1_83 Buna ziua. In noiembrie 2009 am fost oprit in starea de ebrietate. In aprilie 2010 a avut loc ultima sedinta de judecata (6 luni si 2 ani). Mi s-a anulat ... (vezi toată discuția)
Depasire neregulamentara am trecut peste liniea continua Paulll Paulll Bine v-am gasit, pe data de 01.08.2009 am fost oprit de un echipaj de politie pentru ca am efectuat o manevra de depasire neregulamentara, mai exact am trecut ... (vezi toată discuția)