avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anularea permisului de conducere strain
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anularea permisului de conducere strain

Buna ziua. In noiembrie 2009 am fost oprit in starea de ebrietate. In aprilie 2010 a avut loc ultima sedinta de judecata (6 luni si 2 ani). Mi s-a anulat permisul. Am detinut permisul R. Moldova. Va rog sa ma consultati, care este procedura de restabilire a permisului? Este posibil sa-l restabilesc in R. Moldova sau in Romania?

Eroare - ultima sedinta de judecata - aprilie 2011
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: remus11 , utilizator 22:57, 17 Iulie 2013
Daca permisul a fost eliberat de R.Moldova tot acolo trebuie obtinut si noul permis. Cel anulat a fost trimis la politia unde aveti domiciliul stabil.
nu poate anula permisul alt stat decat cel unde l ai obtinut!!!!
Ce vreti sa ziceti, ca Romania nu putea sa-mi ia si sa-mi anuleze permisul? In R. Moldova pentru alcoolemie nu e prevazut dosar penal si nu e prevazuta anularea acestuia, ci doar amenda si o perioada de suspendare. Deci, il pot recupera de la organele de politie romanesti, caci nu cred ca a fost trimis in Chisinau?
IL POT RETINE DAR NU IL POT ANULA!!! VA AJUNGE LA AUTORITATILE CARE L AU EMIS
Merci! Daca il recuperez sau fac altul in Moldova, voi putea merge pe drumurile romanesti, sau dupa 1 an de la data ultimei instante de judecata?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. initial tatal meu a redobandit cetatenia romana, dupa ... Andrei988 Andrei988 Buna Ziua. Initial tatal meu a redobandit cetatenia romana, dupa aceea eu tot am redobandit cetatenia romana (prin procedura de redobandire R Moldova). Aveam ... (vezi toată discuția)
Permis romanesc suspendat in strainatate ionut87 ionut87 m'i sa anulat permisul romanesc in alta tara pe timp de un an unde eram rezident si data anularii a xepirat de 2 luni...in romania imi pot scoate ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului de conducere DCristianC DCristianC autoritatile romane au dreptul sa anuleze un permis auto eliberat intr-o tara membra UE? IN 2008 mi s-a intocmit dosar penal pt. conducere sub influenta ... (vezi toată discuția)