avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis romanesc suspendat in strainatate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis romanesc suspendat in strainatate

m'i sa anulat permisul romanesc in alta tara pe timp de un an unde eram rezident si data anularii a xepirat de 2 luni...in romania imi pot scoate altul...multumesc...
Dupa un an de zile puteti sa dati din nou examenul pentru obtinerea permisului de conducere in cazul anularii acestuia.
de la expirarea anularii trebuie sa mai astept un an de zile sa pot da examenul...?....permisele suspendate in strainatate nu ajung in romania...sau nu au nici o treaba cu romania cazurile de din afara..?..multumesc si scuze de deranj...
Dupa anularea sa permisul este trimis la domiciliu stabil al dv daca acest domiciliu este in Romania. Odata ajuns aici se aplica legile di Romania. Ce nu ne-ati spus este motivul pt care vi s-a anulat permisul in tara respectiva si care este tara deoarece este f.important acest lucru.
Motivul este bautura.. Tara este italia si am domiciliu si in italia...permisul unde va ajunge..
motivul este ca am condus sub influienta alcoolului si tara unde sa intamplat este ITALIA...si eu fiind rezident in ITALIA, ma intereseaza unde ajunge permisul....va multumesc...

Alte discuții în legătură

Permisul romanesc de conducere a fost anulat, pot conduce in romania cu permisul obtinut in ucraina? stef_p stef_p Mi-a fost suspendat permisul de conducere in vederea anularii (alcool- penal). Intre timp am primit rezidenta in Ucraina, am urmat cursurile scolii de soferi ... (vezi toată discuția)
Anularea dreptului de a conduce si eliberarea unui nou permis spicke spicke Am si eu o intrebare, al carui raspuns nu am reusit sa-l gasesc nicaieri. In anul 2009 mi-a fost anulat dreptul de a conduce in urma infractiuni de ... (vezi toată discuția)
Pot sa obtin permisul in strainatate? artur8411 artur8411 Buna ziua Am si eu o problema mi-sa retinut permisul de conducere in vederea anulari acum aproape de 1ani jumate am facut o prostie si da suport consecintele ... (vezi toată discuția)