avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis romanesc suspendat in strainatate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis romanesc suspendat in strainatate

m'i sa anulat permisul romanesc in alta tara pe timp de un an unde eram rezident si data anularii a xepirat de 2 luni...in romania imi pot scoate altul...multumesc...
a trecut un an de cand v a fost anulat????/asta nu intaleg......si nu prea conteaza daca aveati permis de italia....daca este romanesc nu poate sa l anuleze la fel si invers trebuiesc mai multe detalii pentru un raspuns mai concret
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2011
vxd, utilizator

a trecut un an si doua luni de cand m'i la anulat...permisul meu era romanesc, eu eram rezident in italia...si a fost anulat in italia...si nu stiu unde va ajunge pana la urma permisul...va ramane in italia sau va fi trimis in romania....?..multumes
daca erea romanesc nu l putea anula100% decat statul roman va putea anula permisul si doar pentru o infractiune comisa pe teritorul romaniei!!!!!!!!!!!!1
Daca a fost anulat,nu mai ajunge nicaieri ...ESTE ANULAT,NU SUSPENDAT ! ANULAT = NU MAI SUNTETI SOFER ! Aveti voie sa dati din nou de permis la 1 an dupa ce va executati sentinta. ( cel putin dupa legea din Romania,nu stiu legea din Italia )
Daca sentinta este de exemplu minima,de 6 luni,aveti voie sa dati de permis abia dupa ce trec acele 6 luni + 1 an,perioada de incercare = 1 an si jumatate !
Daca sentinta este de 1 an cu suspendare,aveti voie sa dati din nou examenul de conducere dupa executarea acelui an + 1 an de incercare,adica 2 ani de zile.
Inca o data,permisul dumneavoastra NU MAI EXISTA ! Trebuie sa faceti scoala de soferi din nou.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2011
ContSters213190, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permisul romanesc de conducere a fost anulat, pot conduce in romania cu permisul obtinut in ucraina? stef_p stef_p Mi-a fost suspendat permisul de conducere in vederea anularii (alcool- penal). Intre timp am primit rezidenta in Ucraina, am urmat cursurile scolii de soferi ... (vezi toată discuția)
Anularea dreptului de a conduce si eliberarea unui nou permis spicke spicke Am si eu o intrebare, al carui raspuns nu am reusit sa-l gasesc nicaieri. In anul 2009 mi-a fost anulat dreptul de a conduce in urma infractiuni de ... (vezi toată discuția)
Pot sa obtin permisul in strainatate? artur8411 artur8411 Buna ziua Am si eu o problema mi-sa retinut permisul de conducere in vederea anulari acum aproape de 1ani jumate am facut o prostie si da suport consecintele ... (vezi toată discuția)