m'i sa anulat permisul romanesc in alta tara pe timp de un an unde eram rezident si data anularii a xepirat de 2 luni...in romania imi pot scoate altul...multumesc...
a trecut un an de cand v a fost anulat????/asta nu intaleg......si nu prea conteaza daca aveati permis de italia....daca este romanesc nu poate sa l anuleze la fel si invers trebuiesc mai multe detalii pentru un raspuns mai concret
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2011 vxd, utilizator
a trecut un an si doua luni de cand m'i la anulat...permisul meu era romanesc, eu eram rezident in italia...si a fost anulat in italia...si nu stiu unde va ajunge pana la urma permisul...va ramane in italia sau va fi trimis in romania....?..multumes
daca erea romanesc nu l putea anula100% decat statul roman va putea anula permisul si doar pentru o infractiune comisa pe teritorul romaniei!!!!!!!!!!!!1
Daca a fost anulat,nu mai ajunge nicaieri ...ESTE ANULAT,NU SUSPENDAT ! ANULAT = NU MAI SUNTETI SOFER ! Aveti voie sa dati din nou de permis la 1 an dupa ce va executati sentinta. ( cel putin dupa legea din Romania,nu stiu legea din Italia )
Daca sentinta este de exemplu minima,de 6 luni,aveti voie sa dati de permis abia dupa ce trec acele 6 luni + 1 an,perioada de incercare = 1 an si jumatate !
Daca sentinta este de 1 an cu suspendare,aveti voie sa dati din nou examenul de conducere dupa executarea acelui an + 1 an de incercare,adica 2 ani de zile.
Inca o data,permisul dumneavoastra NU MAI EXISTA ! Trebuie sa faceti scoala de soferi din nou.