avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL care desfășoară activități de cosmetica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL care desfășoară activități de cosmetica

Bună ziua! Sunt un SRL care desfășoară activități de cosmetica într-un spațiu închiriat (nu am drept de subînchiriere) si as dori sa fac o colaborare cu un alt SRL care desfășoară activități de masaj terapeutic, practic sa ii permit sa își desfășoare activitatea în spațiul meu, iar aceasta sa ma plătească lunar cu un anumit procent din încasările sale.
Ce fel de contract sa închei?
- subînchiriere nu am dreptul
- prestări servicii ar înseamnă să presteze el ceva pentru salonul meu și eu sa îl plătesc, ceea ce nu se va întâmpla. El va avea clienții proprii, își va face singur încasări, iar eu voi percepe un preț contra folosirii spațiului pus de mine la dispoziție.
Nu găsesc o varianta care sa îmi permită sa fac legala aceasta colaborare.
Imi puteți da câteva sfaturi în acest sens, va rog?
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Obligatii persoane fizice si persoane juridice carmen silva carmen silva S-a inchiriat un imobil compus din 4 camere unei persoane. La momentul respectiv contractul s-a facut astfel: " X in calitate de proprietar inchiriaza ... (vezi toată discuția)
Poate deveni un casier pfa? laurageorgescu laurageorgescu sunt cosmetician pfa si am un apartament care l am facut salon de cosmetica ..pot angalja o casiera tot pfa sau in ce fel o pot angaja? daca lucreaza mama mea ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)