avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua !ca si pensie urmaș in caz de deces a unei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua !ca si pensie urmaș in caz de deces a unei persoane ...

Buna ziua !ca si pensie urmaș in caz de deces a unei persoane care a lucrat sistem armata si a fost in teatre operatii este valabila indemnizatia aia de 10 mil pt copiii?

Alte discuții în legătură

Cumul pensie copil urmas si cu indemnizatie crestere copil? dona77 dona77 Buna ziua! Conform modificarilor legii pensiilor, din 2011, art.118, copiii urmasi care continua o forma de invatamant (pana la 16/26 ani) pot cumula pensia ... (vezi toată discuția)
Pensii militare de urmas ifrimlily ifrimlily in urma decesului sotului meu din 2009 luna 11 ziua12 copiii mei au primit pensie militara de urmas[ sotul meu a lucrat in cadrul armatei 25 ani/ din decembrie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt născută în 24.01.1958 si din 01.08.2016 am ... Tanta1958 Tanta1958 Buna ziua, Sunt născută în 24.01.1958 si din 01.08.2016 am iesit la pensie pentru limita de varsta. Sotul a murit in 2002 la vârsta de 48 ani cu vechime ... (vezi toată discuția)