avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Producător legume fructe cu atestat de producător
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Producător legume fructe cu atestat de producător

Bună ziua,sunt producător legume fructe cu atestat de producător, persoana fizica, pot închiria un spațiu comercial pentru a-mi putea vinde propria producție,mulțumesc.
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 07:31, 28 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu atestatul de producător puteți vinde doar în piețe, târguri (la taraba pusa la dispoziție de primarie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare legume-fructe la poarta fermei DorinaCet DorinaCet Bună ziua, vă rog frumos să îmi spuneţi dacă, în afară de certificat de producător, mai am nevoie şi de alte acte pentru a putea comercializa ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat eco21 eco21 o intreprindere individuala care are ca obiect de activitate - cultivarea legumelor- si este la norma de venit, se incadreaza la exceptiile privind utilizarea ... (vezi toată discuția)
Buna seara,care este forma de organizare potrivită pentru vânzarea ... ValerieG ValerieG Buna seara,care este forma de organizare potrivită pentru vânzarea legumelor din grădina proprie ? Menționez ca vânzarea trebuie realizată prin ... (vezi toată discuția)