avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Nedepunere declaratie in termen la ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Nedepunere declaratie in termen la ANAF

Buna ziua, daca pentru un srl nou infiintat in 10.12.2023 nu am depus documentele contabile la Anaf pana pe 25 ianuarie 2024, dar le depun in zilele urmatoare, exista sanctiuni, cazier fiscal? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pot trece firma de la impozit pe profit la microîntreprindere în 2025? elias555 elias555 Bună ziua, Am o firmă înființată în august 2024, care desfășoară activități conform codului CAEN 6201 (Realizarea soft-ului la comandă). Cifra ... (vezi toată discuția)
Dacă nu pot trece la microîntreprindere, ce alte opțiuni există pentru a reduce povara fiscală? elias555 elias555 Bună ziua, Am o firmă înființată în august 2024, care desfășoară activități conform codului CAEN 6201 (Realizarea soft-ului la comandă). Cifra ... (vezi toată discuția)
Pasi finante pentru sc nou infiintata suciu_diana suciu_diana Buna seara, pentru o firma nou infiintata la ONRC - in 9 decembrie au iesit actele - ce pasi se parcurg la Finante - ex: in cat timp depun actele la ... (vezi toată discuția)