avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Subiect :Proprire pe conturi bancare In ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Subiect :Proprire pe conturi bancare In luna oct 2019,in ...

Buna ziua,
Subiect :Proprire pe conturi bancare
In luna oct 2019,in urma unei HOT.JUDECATORESTI,a fost decisa o proprire pe conturi bancare.
Intrebarea mea este dupa cat timp se poate prescrie sau stinge aceasta procedura si care este parcursul.
Și care-i situația popririi în prezent`? Mai aveți mult de plătit`?
Vă reține, sau v-a poprit și din salariu/pensie`?
Bună ziua!
Poprirea va dura atât timp cât va fi necesar pentru acoperirea datoriei( debitului) și a penalităților, dobânzii; in practica, sunt situații în care se oprește mai mult decât este cazul! Se poate face contestație în acest caz!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare poprire. mi se opresc bani (30%) de angajor si dupa ce imi vireaza ce a ramas mai imi opreste si banca 30% din suma asta. ce sa fac? emde emde Executare \\ Poprire . Am avut un credit prin 2008-2009 ce a ramas restant. Nu am mai putut achita nimic din el. Am ajuns in punctul executarii. Acum mi ... (vezi toată discuția)
Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Cum se face distribuirea sumelor în cazul mai multor popriri ... karlasofia karlasofia Cum se face distribuirea sumelor în cazul mai multor popriri existente? Banca retine din salariu 50% și virează suma integral către Anaf. Pe contul de ... (vezi toată discuția)