avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara ! Aș dori să mă ajutați cu un sfat !!! ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara ! Aș dori să mă ajutați cu un sfat !!! Oare pentru ...

Bună seara ! Aș dori să mă ajutați cu un sfat !!! Oare pentru demolarea unui gard cu fundație ,este nevoie de autorizație de demolare ?! Mulțumesc !!!!

Alte discuții în legătură

Pentru demolarea unui gard vechi construit din plasa de sârma ... virgill virgill pentru demolarea unui gard vechi construit din plasa de sirma si stilpi din beton fara fundatie si construirea unui gard nou cu fundatie de 10 cm de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, aș dori să-mi spuneți dacă un gard construit ... Logan 15 Logan 15 Buna ziua, a-și dori să-mi spuneți dacă un gard construit de mine poate fi demolat de vecin pe motiv de ,, inestetic \" menționez că ,gardul este cu un ... (vezi toată discuția)
Amenda primarie refuz demolare baraca de lemn silversentinel silversentinel Buna. Am o nelămurire. Avem o baraca din lemn, fara fundatie care este amplasata chiar lângă gardul vecinilor. Problema este ca ei și-au clădit o ... (vezi toată discuția)