avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, aș dori să-mi spuneți dacă un gard ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, aș dori să-mi spuneți dacă un gard construit ...

Buna ziua, a-și dori să-mi spuneți dacă un gard construit de mine poate fi demolat de vecin pe motiv de ,, inestetic " menționez că ,gardul este cu un soclu de beton și tabla cutata. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:50, 26 Martie 2023
Conform disp L nr 50/1991,construirea de gard intre proprietati cu fundatie necesita proiect tehnic si autorizatie de construire
Dv ati construit gardul cu respectarea procedurii prevazute de disp L nr 50/1991,aveti autorizatie de construire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire gard fara autorizatie UtilizatorBucuresti UtilizatorBucuresti Buna ziua, as dori sa-mi inlocuiesc gardul actual care este construit din 1977 din beton si panouri de tabla. Problema este ca nu am cadastru sau posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Va salut! gardul vecinului, pe o distanță de 15 metri, este ... blue35 blue35 Va salut! Gardul vecinului, pe o distanță de 15 metri, este compus din tot felul de materiale inestetice. Nu ma interesează dacă a avut autorizație, sunt ... (vezi toată discuția)
Anexa gospodarie CucuRalucaOlimpia CucuRalucaOlimpia Buna ziua, Problema mea este legata de o anexa gospodareasca. Mentionez ca locuiesc in zona urbana, la o casa cu inca doua familii in curte. Am ridicat ... (vezi toată discuția)