avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va salut! Gardul vecinului, pe o distanță de 15 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va salut! Gardul vecinului, pe o distanță de 15 metri, este ...

Va salut!
Gardul vecinului, pe o distanță de 15 metri, este compus din tot felul de materiale inestetice. Nu ma interesează dacă a avut autorizație, sunt sigur că nu. Vreau sa fac un gard pe proprietatea mea, care sa mascheze gardul acestuia.
Gardul va fi din stâlpi metalici si tabla cutata Lindab, fara temelie, doar gropi săpate si ancorat în beton.
Intrebare, fiind un gard ornamental, la ce distanță de gardul lui trebuie amplasat, din punct de vedere legal? Înălțimea gardului va fi de 2 metri.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: blue35 , utilizator 08:46, 9 August 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o explicatie la urmatoarea ... Cosmina2018 Cosmina2018 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o explicatie la urmatoarea situatie. Am cumparat o casa batraneasca, cu gard din beton pe strada principala, iar intre ... (vezi toată discuția)
Autorizație de construire Daniel Slabu Daniel Slabu Buna ziua, Vreau sa construiesc, pe lângă gardul existent intre mine și Vecinul meu, pe proprietatea mea un gard/paravan din tabla, deoarece am un vecin ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. Între mine și vecinul este făcut un gard cu bordura ... adelinaromina adelinaromina Bună ziua. Între mine și vecinul este făcut un gard cu bordura betonata, stâlpi metalici și plasa bordurata. Stâlpii și plasa sunt ale vecinului ( noi ... (vezi toată discuția)