avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama mea a muncit și a plătit impozit cred că 20 de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama mea a muncit și a plătit impozit cred că 20 de ani pe ...

Mama mea a muncit și a plătit impozit cred că 20 de ani pe un pământ de la părinții ei .În anul 2007 i se eliberează titlu de proprietate pe acest teren.După moartea ei noi am dezbătut moștenirea și am făcut și cadastru pe acest teren de 5170 m.p .Mama a decedat acum zece ani în tot acest timp am continuat să plătim impozit pe acest pământ. Menționez că acest pământ este intravilan,este locul casei al părinților mamei, cu stradă și nr. A venit un văr de al meu cu un titlu de prorietate cu 4 hectare extravilan și este trecut și acest loc dar cu 4867m.pătrați.din 1997, a spus că taltăl lui a depus cererea în termenul legii din 1991 și a fost trecut pe acel titlu acest tere. Ma dat în judecată. Cere anularea titlului lui mama,spune că acest titlu este nul. Cred că lui mama i sa eliberat titlu în baza legii din 2005.

Alte discuții în legătură

Buna ziua!am si eu o problema!bunica mea a facut succesiunea ... Adrian1003 Adrian1003 Buna ziua!am si eu o problema!Bunica mea a facut succesiunea la un notar dupa moartea parintilor ei,impreuna cu fratii si i-au cedat casa si terenul din jurul ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate Marius0012014 Marius0012014 Titlul de proprietate al bunicilor mei nu include si pamantul intravilan ci doar cel extravilan. Intrebarea mea este de ce primaria nu au trecut si pamintul ... (vezi toată discuția)
Probleme intabulare danieldragut danieldragut Parintii mei au cumparat de la un unchi al mamei casa si terenul dimprejur,in total 37 de ari.Contractul de vanzare cumparare s-a facut in noiembrie 1991 in ... (vezi toată discuția)