avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cass pfa sub 6salarii, ca angajat altundeva
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cass pfa sub 6salarii, ca angajat altundeva

Buna ziua! Mi-am infiintat un pfa 4322 (Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat). Am depus declaratia unica estimativa pe spv, dar cred ca este gresita. Stie cineva cum corectez? Upload-ez alta?
Problema de fapt este la estimarea cass. Eu sunt angajat in MAI (militar activ) si la PFA estimez ca voi avea in anul acesta un venit net sub plafonul de 6 salarii minime. Stiti cumva ce trebuie sa bifez in declaratie pentru a "declara" asta? Suma datorata la sanatate va fi 10% x venitul net estimat? Multumesc!

Alte discuții în legătură

In declarația unica, la capitolul 1.3.2 eduard56463 eduard56463 In declarația unica, la capitolul 1.3.2 DATE PRIVIND CONTRIBUTIA DE ASIGURĂRI SOCIALE DE SANATATE DATORATE 1.VENITURI REALIZATE PRIN INCADRAREA CA ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 4322 folosesc e-factura? stefan5747 stefan5747 Salut, pentru un pfa cu cod caen 4322- Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat, sunt obligat sa trimit facturile prin spv pe e- ... (vezi toată discuția)
Trebuie vreo autorizație pt un pfa cu cod caen 4322 lucrării ... stefan5747 stefan5747 trebuie vreo autorizație pt un pfa cu cod caen 4322 lucrării de instalații sanitare de încălzire si aer conditionat? (vezi toată discuția)