avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... In declarația unica, la capitolul 1.3.2
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

In declarația unica, la capitolul 1.3.2

In declarația unica, la capitolul 1.3.2
DATE PRIVIND CONTRIBUTIA DE ASIGURĂRI SOCIALE DE SANATATE DATORATE
1.VENITURI REALIZATE PRIN INCADRAREA CA PLĂTITOR DE CASS
1.3 Venit distribuit din asocierea cu persoane juridice,contribuabilii potrivit prevederilor titlului II,titlului III sau Legii nr. 170/2016

Poate sa imi spună cineva ce înseamnă mai exact asta?
Acolo trec ce am încasat de la persoane juridice ( SRL ) ?
PENTRU UN PFA
Ultima modificare: Duminică, 2 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 18:10, 3 Aprilie 2023
Ce venituri aveti din PFA ? Din ce activitati ?

Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

Ce venituri aveti din PFA ? Din ce activitati ?

cod caen 4322 Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat
Completati pt CASS doar la 1.1.Venit din activităţi independente .
Nu aveti treaba cu restul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabilă. caen 4322 - lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat. Roxana Mateescu Roxana Mateescu Bună ziua. Am nevoie de ajutorul vostru. La licență am un capitol intitulat MONOGRAFIA CONTABILĂ a unei firme de construcții care are ca obiect principal ... (vezi toată discuția)
Cass pfa sub 6salarii, ca angajat altundeva Hidegtudor Hidegtudor Buna ziua! Mi-am infiintat un pfa 4322 (Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat). Am depus declaratia unica estimativa pe spv, dar ... (vezi toată discuția)
Trebuie vreo autorizație pt un pfa cu cod caen 4322 lucrării ... stefan5747 stefan5747 trebuie vreo autorizație pt un pfa cu cod caen 4322 lucrării de instalații sanitare de încălzire si aer conditionat? (vezi toată discuția)