avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Monografie contabilă. CAEN 4322 - Lucrări de ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Monografie contabilă. CAEN 4322 - Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.

Bună ziua. Am nevoie de ajutorul vostru.
La licență am un capitol intitulat MONOGRAFIA CONTABILĂ a unei firme de construcții care are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4322 - Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.
Am rugămintea, dacă puteți, să-mi enumerați înregistrările ce trebuiesc făcute
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 23 Iunie 2021
Monografii contabile pentru firma de lucrari pentru instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat - detalii
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila caen 4322 daryana daryana Buna ziua !! Am o firma care efectueaza lucrari de instalatii,reparatii si revizii aer conditionat. Pentru aceste lucrari achizitionez diferite materiale ... (vezi toată discuția)
Utilizare cod caen comert ContSters505156 ContSters505156 Buna ziua, Am rugamintea sa-mi comunicati, va rog frumos, daca pot utiliza urmatoarele coduri CAEN pentru comercializarea anumitor tipuri de echipamente, ... (vezi toată discuția)
Cod caen mariamaria1 mariamaria1 care este codul caen pentru inslatii solare si eoliene.?la ce cod se incadreaza? iar pentru constructii civile si industriale la care cod se incadreaza? (vezi toată discuția)