avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen

care este codul caen pentru inslatii solare si eoliene.?la ce cod se incadreaza?
iar pentru constructii civile si industriale la care cod se incadreaza?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 12:14, 11 Ianuarie 2011
Margareta Stanciu a scris:

[ link extern ]

va multumesc dar acest link nu prea ma ajuta cu nimic ,nu am aflat nimic
Instalatiile eoliene aici:
4329 - Alte lucrari de instalatii pentru constructii 4299 - Lucrari de constructii a altor proiecte ingineresti n.c.a.
Constructii aici: 4120 - Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale
Consider ca pentru instalatii eoliene si solare mai potrivit este
Cod caen - 351 Productia, transportul si distributia energiei electrice.
Presupun ca doriti sa produceti energie electrica cu aceste instalatii, pe care sa o distribuiti ulterior.

incercati cu [ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2011
kappauser, utilizator
Revin pentru ca am gasit informatia care va intereseaza referitoare la instalatiile solare . Codul este: 4322 Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat
In Codul CAEN - Note explicative, editat de Monitorul Oficial R.A. si Institutul National de Statistica din 2007 in descrierea acestui cod apare intre altele:
- instalarea in cladiri sau alte constructii a dispozitivelor de colectare a energiei solare pentru obtinerea de energie, alta decat cea electrica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen constructii alinabudescu alinabudescu va rog sa ma ajutati intr-o problema as dori sa stiu si eu care codurile caen intra in ramura de constructii va multumesc!#-o#-o#-o#-o#-o#-o (vezi toată discuția)
Cod caen servicii in constructii niivan niivan Buna ziua, Am o nelumarire legata de alegerea codului CAEN pentru lucrari de renovare spatii comerciale si locuinte (apt, vile, case, etc..). Lucrarile ... (vezi toată discuția)
Identificare cod caen greensea greensea Buna ziua Spunet-mi va rog, carui cod CAEN ii apartin lucrarile de constructii de complexe pentru petrecerea timpului liber. Multumesc (vezi toată discuția)