Va rog ajutați-mă cu un răspuns, am făcut , o comandă online iar din motive personale nu am mai ridicat-o și ulterior la 2 săptămâni am primit mesajul acesta " Refuz ridicare, recuperare prejudiciu - produs personalizat la cerere.
Prin neridicarea comenzii de la curier nu ati respectat contractul asumat si in consecinta vom proceda la recuperarea prejudiciului creat, fiind produs personalizat.
Pe langa costul produsului la care se adauga si costul curierului veti suporta si cheltuieliile de recuperare.
Daca in termen de 5 zile nu ne contactati pentru a va comunica modalitatea de plata, vom trimite informatiile pentru recuperarea prejudiciului." Eu le am dat mail și le am zis ca sunt dispusa sa le plătesc transportul pt neplacerile create,mentionez ca produsul nu a fost personalizat. Mulțumesc frumos!
Teoretic este posibil un demers,practic este vorba despre un proces care durează.cel puțin un an pt a obține ce anume,contravaloarea transportului care costa probabil câteva zeci de lei ,restul fiind discutabil.Au lansat povestea cu transmiterea datelor dvs către o firma de recuperări pt a va speria iar dvs ați muscat momeala și ați trimis un mail prin care practic va recunoașteți culpa ..Ce valoare avea produsul expediat?Oricum șanse destul de mici sa meargă mai departe vor încerca să recupereze amiabil după ce va vor mai qmeninta puțin..
Comert la distanta
Vulturudac
Buna ziua,am comandat telefonic un produs electronic la un site din alta localitate decat cea in care locuiesc.Am primit confimarea comenzii la scurt timp prin ... (vezi toată discuția)