avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Doresc sa fac succesiunea dupa un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Doresc sa fac succesiunea dupa un teren arabil in ...

Buna ziua,
Doresc sa fac succesiunea dupa un teren arabil in instanta deoarece suntem multi mostenitori, nu toti vor inceperea ei iar unii sunt de negasit.
Am mers la primaria unde a avut domiciliu defunctul, cerand anexa 24.
Precizez ca am trimis primariei, este vorba de o primarie din jud. Vaslui,copii dupa buletine pentru 15 mostenitori, dar mai sunt si unii de negasit.. Nici nu stiu cum i-i cheama deoarece bunicul a decedat acum cca 20 ani, intre timp au mai murit dintre copii, ramanand nepoti.. etc.. Ei ca si frati fiind in numar de 10.
Functionarul de la starea civila a primariei respective a fost de acord sa faca anexa 24 doar ca nu stie cum sa scrie in ea ca mai sunt si alti posibili mostenitori pe care nici nu stim cum i-i cheama sau pe unde sunt.
Precizez ca am sunat si SPCLEP expunand problema si mi s-a zis ca instanta le va cere date si sa nu imi fac probleme.
In anexa 24 se poate scrie ca mai sunt si alti presupusi mostenitori?
Doresc sa fac si cererea de chemare in judecata, am inteles ca trebuie sa fac cate un exemplar pentru fiecare in parte plus unul pentru complet. Aici ma lovesc de aceeasi problema nestiind numele tuturor.
Doresc sa fac si o cerere pentru ajutor public judiciar, neavand venituri in ultimul an, aceasta trebuie depusa acum, odata cu cererile de judecata?
Stiu ca am pus cam multe intrebari dar in speranta ca-mi veti raspunde va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Unchiul meu a murit, mostenitori suntem eu si sotia lui tata (fratele defunctului)? andreistan andreistan Buna ziua, Unchiul meu, fratele tatalui meu a decedat in 2012, tatal meu a decedat in 2009, ramanand in viata sotia lui si eu. Unchiul a lasat o ... (vezi toată discuția)
Buna seara, tatal meu are titlul de proprietate al terenurilor ... Mariana3232 Mariana3232 Buna seara, tatal meu are titlul de proprietate al terenurilor detinute de matusa lui, decedata in urma cu cativa ani si doreste sa faca succesiune pentru a ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme daewoo1 daewoo1 buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: bunicii din partea tatalui au decedat amandoi, au avut 5 copii din care mai traieste doar 1, ceilalti 4 fiind decedati, ... (vezi toată discuția)