avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am primit o înștiințare de la ANAF.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am primit o înștiințare de la ANAF.

Buna ziua. Am primit o înștiințare de la ANAF. Mă poate lamuri cineva ce înseamnă mai exact?

"Va informăm că trezoreria statului a înregistrat și transmis catre sistemul informatic al ANAF,o operațiune de compensare înregistrata in aceste sistem la data de 29-01-2024 cu următoarele caracteristici:
CNP contribuabil ..........
Număr document.......
Data operațiunii 6-02-2017
Suma -560 lei
Cod iban (codul IBAN al Casei de asigurări de sănătate) "

Menționez că în 2017 luna februarie mi am platit asigurarea de sănătate pentru o intervenție(operatie) ce nu a mai avut loc.

Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:29, 2 Februarie 2024
Buna ziua, probabil suma platita de dvs. nu a mai fost necesara pentru acoperirea unei datorii restante si prin urmare a fost redistribuita pentru acoperirea altor datorii fiscale ale dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare de la anaf panseluta13 panseluta13 Anul trecut am obtinut venituri din chirii, mai mici decat salariul minim. Am depus declaratia unica si am optat pentru plata CASS. Am platit si impozitul si ... (vezi toată discuția)
Modalitate de completare a ordinului de plata a contributiilor sociale de la 1 iulie 2012 pentru pfa, ii, if si pf  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Formatul electronic al formularului \"Ordin de plata pentru Trezoreria Statului\" (OPT) se genereaza prin folosirea programului de asistenta pus la ... (vezi toată discuția)
Contul unic pentru plata impozitului pe venit si a contributiilor pentru persoane fizice sau unde pot gasi aceasta informatie RusRIM RusRIM Buna ziua, Doresc sa platesc impoziul pe venitul din inchiriere, pentru anul 2018, asa cum a fost el calculat la depunerea declaratiei unice pana la 15 dec ... (vezi toată discuția)