avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, soțul meu are proteză bilaterală de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, soțul meu are proteză bilaterală de șold și acum 6 luni ...

Bună ziua, soțul meu are proteză bilaterală și acum 6 luni a căzut, i-a sărit o proteză care i-fracturat femurul în 4 locuri urmând o operație de aliniere a protezei și implantarea unei tije Cobra cu 9 cabluri. Este pensionat pe caz de boală dar aș vrea să știu dacă se încadează în grad de handicap.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:55, 2 Februarie 2024
Doar o comisie medicala va poate spune asta,

Discutati cu medicul curant sa va indrume catre aceasta sau cautati dvs. pe net "Comisia judeteana de handicap Giurgiu ( Giurgiu fiind luat ca exemplu, dvs. scrieti judetul unde locuiti)
Doar COMISIA medicală de expertiză de la DGASPC poate decide pe baza actelor medicale, dacă se încadrează într-un anume grad de handicap.

Mergeți personal la instituția DGASPC din județul dumneavoastră și întrebați, ca să știți de pași aveți de urmat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare grad handicap florinsnoopy florinsnoopy Buna ziua! Mama mea are proteza de sold din cauza coxatrozei, pensie de handicap grad 2 si pensie de boala pentru schizofrenie paranoida. Acum doua luni a ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie pentru limită de vârstă cu pensie de handicap cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Un barbat, 71 ani, avand pensia normala, poate lua si pensie de handicap, (boala)? Mentionez, ca are coxartroza la ambele picioare, cu proteza si, ... (vezi toată discuția)
Eu pot obtine certificat de handicap? ramopopa ramopopa Vreau sa stiu daca ma incadrez in certificat de handicap? Am fost descoperita de invatatoare in clasa a 2- a ca nu aud. In urma consultatiilor doctorii au zis ... (vezi toată discuția)