avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Razgandire in privinta ofertei de angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Razgandire in privinta ofertei de angajare

Buna ziua ,

Ce se intampla daca accepti o oferta de angajare , o semnezi , dar dupa cateva zile primesti o oferta mai buna si te razgandesti ?
Ce valoare are oferta de angajare , si ce pot face in cazul in care m-am razgandit?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:23, 3 Februarie 2024
Bună seara ! Retragerea acordului dumneavoastră pentru oferta de munca, poate avea consecinte exclusiv de ordin material in sensul ca ati putea fi obligată în urma unui proces să suportați o eventuala plata de daune interese pentru retragerea intempestivă .
Oferta de munca nu are valoare juridica, decat sub aspectul indeplinirii de catre angajator a obligatiei de informare a dv, anterior semnarii cim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta de munca JulianCarax22 JulianCarax22 Buna ziua! Poate angajatorul sa-si retraga oferta de munca? Am avut un interviu la o companie si, la doua zile dupa, am fost contactat cu un feedback ... (vezi toată discuția)
Oferta de angajare Cristina Stoian Cristina Stoian Bună ziua. O firmă pentru care lucrasem, m-a contactat pentru a-mi cere CV-ul, cu care să participe la o licitație pentru un pachet de servicii. Tot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa știu ce se poate face in cazul in care ... Cornelia1221@gmail.com Cornelia1221@gmail.com Buna ziua, Doresc sa știu ce se poate face in cazul in care un angajator își retrage ( nu mai onorează) oferta de angajare făcută unui potențial ... (vezi toată discuția)