avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți ce faptă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți ce faptă săvârșește ...

Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți ce faptă săvârșește un polițist care face verificări în bazele de date la care acces, despre o persoană, fără a avea temei sau vreo suspiciune infracțională. Mai mult, după efectuarea verificărilor și luând la cunoștință că persoana a suferit o condamnare, începe să aducă în cercul de relații și prieteni al acesteia informații mincinoase despre modul cum a fost săvârșită infracțiunea, despre cât de violent este autorul (un alt fapt neadevărat) cu scopul de a-i discredita persoana și imaginea în societate. De asemenea, vă rog să-mi spuneți ce trebuie făcut și unde se poate adresa persoana în cauză. Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa? GIZZY GIZZY Speta: Daca partea vatamata isi schimba declaratia dupa terminarea procesului incercand redeschiderea, se considera marturie mincinoasa? (De exemplu, ... (vezi toată discuția)
Articole cod penal sdsr1 sdsr1 Imi puteti spune, va rog, care sunt articolele din codul penal pentru urmatoarele infractiuni si cam ce pedepse sunt: inselaciune, amenintare, santaj, ... (vezi toată discuția)
Am fost dodorel62 dodorel62 Am fost casatorit,am divortat si m-am recasatorit legal ,iar fosta sotie a pus copilul(are 17 ani) si pe o prietena de a ei (56 ani ) sa intre in mod abuziv si ... (vezi toată discuția)