avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Care ar fi pasii pentru suspendare srl?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Care ar fi pasii pentru suspendare srl?

Buna ziua,

Care ar fi pasii pentru suspendare srl? Depunere declaratie onrc si apoi anaf? Daca documentele de infiintare au fost emise doar electronic, ar fi probleme cu acest proces? Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 6 Februarie 2024
Documente necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a menţiunilor privind suspendarea temporară a activităţii/reluarea activităţii societăţilor
[ link extern ]

Suspendarea activitatii firmei la ANAF
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare societate adicris adicris Buna ziua. Am o societate care este SRL neplatitor de TVA. As vrea sa suspend activitatea pentru cateva luni. Care este procedura de suspendare in acest caz? ... (vezi toată discuția)
Suspendare societate comerciala Ioana Hitiuan Ioana Hitiuan de ce este nevoie pentru suspendarea unei societati comerciale? si ce demersuri trebuie facute in acest sens? multumesc (vezi toată discuția)
Informatii despre srl-d barbierumihai barbierumihai In 2012 am infiintat un srl-d, am avut cateva cheltuieli pe el, anul acesta ar trebui sa ii schimb forma juridica dar eu doresc sa renunt la el. Ce se intampla ... (vezi toată discuția)