avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii necesare pentru coduri CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii necesare pentru coduri CAEN

Pentru o firma care isi desfasoara activitatea printr-un magazin online care comecializeaza corpuri de iluminat importate din UE, este necesara autorizatia de mediu? Am observat ca unele magazine care comercializeaza corpuri de iluminat percep o taxa verde (timbru verde) si nu am inteles daca aceasta taxa tine de autorizatia de mediu sau doar de regimul DEEE?
Daca o firma nu are autorizatie de mediu si nu ii este necesara trebuie sa se inscrie in regimul DEEE daca importa corpuri de iluminat?
Codurile CAEN pe care le are firma sunt urmatoarele: 4110,4120, 4613, 4619, 4753, 4759, 4791, 5210, 7111, 7410.
Am vazut ca pentru codul CAEN 5210 - Depozitari, autorizatia de mediu este necesara doar daca se depoziteaza "Instalatii de depozitare a produselor petroliere, petrochimice si chimice"

Firma se ocupa doar cu comertul online pentru corpuri de iluminat si piese de mobilier si nu exista un magazin fizic. Imi puteti spune daca sunt necesare autorizatii in conditile acestea pentru codurile CAEN mentionate mai sus? De asemenea, daca este necesara inscrierea la regimul DEEE, cum ar trebui procedat?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pentru codul caen 4647 am nevoie de autorizatie de mediu? Mona2021 Mona2021 Buna ziua va rog sa-mi spuneti daca pentru codul CAEN 4647 am nevoie de Autorizatie de mediu? Multumesc (vezi toată discuția)
Ce cod caen sa aleg ? navomodel navomodel Va salut pe toti! Am un SRL si 1) Intentionez sa construiesc navomodele destinate pescarilor pentru a ''planta'' momeala in larg (navomodele de ... (vezi toată discuția)
Cod caen import mobilier din asia si comercializare online Radu4 Radu4 Buna ziua. Doresc sa import obiecte de mobilier din Asia (canapele, fotolii etc) si sa le comercializez prin intermediul internetului (webshop, emag, olx ... (vezi toată discuția)