avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pentru codul CAEN 4647 am nevoie de Autorizatie de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pentru codul CAEN 4647 am nevoie de Autorizatie de mediu?

Buna ziua va rog sa-mi spuneti daca pentru codul CAEN 4647 am nevoie de Autorizatie de mediu? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: lorandreea , utilizator 18:17, 5 Februarie 2024
Nu aveti nevoie de asa ceva.

Lista actualizata a codurilor CAEN supuse autorizarii de mediu.
[ link extern ] /
Multumesc pentru raspuns.
Problema este ca daca dorim sa importam corpuri de iluminat trebuie sa avem Autorizație DEEE. Pentru Autorizatie DEEE mi s-a spus ca am nevoie mai intai de Autorizatie de Mediu.
Nu stiu ce sa fac.

Cornel Vasile a scris:

Nu aveti nevoie de asa ceva.

Lista actualizata a codurilor CAEN supuse autorizarii de mediu.
[ link extern ] /

Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2021
Mona2021, utilizator
Buna ziua, ati aflat pana la urma cum trebuie procedat? Sunt in aceiasi situatie, deoarece nu stiu daca este obligatoriu sau nu sa avem autorizatii daca importam corpuri de iluminat din UE. Cand am creat firma mi s-a spus ca nu am nevoie de nicio autorizatie daca magazinul este online..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare pentru coduri caen lorandreea lorandreea Pentru o firma care isi desfasoara activitatea printr-un magazin online care comecializeaza corpuri de iluminat importate din UE, este necesara autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala import si comert online teodor_russu teodor_russu Buna ziua. O intreprindere individuala poate desfasura activitati de import electronice si electrocasnice din state UE si non UE si comercializarea acestora ... (vezi toată discuția)
Activare cod caen firma ritaeniko1 ritaeniko1 Buna ziua , am o firma producatoare de mobila , cod de activitate principala 3101- fabricarea mobilei pt birouri si magazine. Cumparam palul gata taiat si ... (vezi toată discuția)