avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Litigiu constructor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Litigiu constructor

Am contractat un constructor pt consolidarea si renovarea unei case. Conform contractului lucrarile trebuieu terminate in Septembrie 2022. Am platit aproape integral suma agreata in contract (stiu, a fost o greseala monumentala). Pana la aceasta data nu a terminat nici 25% din lucrare. A facut foarte multe greseli identificate de diriginte/structurist pe care a fost obligat sa le remedieze dar care care au intarziat derularea lucrarilor. A avut perioade lungi in care nu a lucrat deloc. Cum pot sa il determin sa lucreze intr-un ritm decent sau sa imi recuperez banii de la el si sa continui lucrarile cu alt constructor? Aveti recomandari de avocati care au lucrat pe spete similare si au avut castig de cauza?

Alte discuții în legătură

Plangere penala impotriva constructor MihaiSMunteanu MihaiSMunteanu Am contractat un constructor pt consolidarea si renovarea unei case. Conform contractului lucrarile trebuieu terminate in Septembrie 2022. Am platit aproape ... (vezi toată discuția)
Cand e nevoie de diriginte de santier? cristinamariav cristinamariav Urmeaza sa incep in primavara constructia unui obiectiv civil, localizat in mediu rural, compus din: - gard -grajd cai - fanar - casa familiala ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de antrepriză cu grave erori de execuție: cum pot constrânge constructorul să-mi restituie sumele care nu i se cuvin? vasea_13 vasea_13 Buna ziua! Va rog sa-mi dati un sfat la problema pe care o expun: In ianuarie am incheiat un contract cu o firma in vederea construirii unei case la rosu. ... (vezi toată discuția)