avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda pe spatii verzi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda pe spatii verzi

Buna ziua,
Sambata seara un echipaj de la politia locala mi-a lipit pe parbriz un sticher ca am incalcat art 2 din H.C.L. s6 nr 222/2016.. Eram parcat in parcarea blocului cu o roata pe pietrisul pus la baza unui copacel. si mentionez pietris si nu vegetatie. Intrebarea mea este: sunt ei in masura sa decida ca acel spatiu este spatiu verde ? sau trebuie si mentioneze in raport faptul ca masina x in data x a parcat pe locul cu nr x din zona x consemnata in Registrul Spatiilor Verzi ca fiind spatiu verde? Adica nu e normal ca ei sa aplice amenda in baza unei evidente a spatiilr verzi care stiu ca exista si nu este actualizata ? Iar spatiu verde nu cred ca se poate considera si pietrisul. Ei au toate masinile parcate pe pamant printre copaci si pe iarba dar nu isi dau amenzi pentru ca e parcarea lor. Pot ataca in instanta aceasta amenda prin intermediul acestui registru al spatiilor verzi?

Alte discuții în legătură

Amenda spatiu verde ! cristi_g cristi_g Buna ziua, Am luat amenda pentru parcarea pe \\\"spatiul verde\\\" de la Politia Comunitara sector 2, Bucuresti . Problema mea este urmatoarea : ce se ... (vezi toată discuția)
Ridicare abuziva a masinilor in constanta dragan1alex dragan1alex Buna ziua! Cred ca toata lumea a auzit ca in Mamaia / Constanta se ridica masini pe banda rulanta si sunt total de acord cu aceasta masura cat timp exista ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda “stationare pe zona destinata spatiului verde” Roxana Ilie Roxana Ilie Buna ziua! Am primit astazi 25.09.2020 ,la posta, o scrisoare de informare (privind incalcarea unor norme referitoare la protectia mediului) ce ma ... (vezi toată discuția)