avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Cum pot să-i determin pe cei de la apa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Cum pot să-i determin pe cei de la apa și canal ...

Bună seara!
Cum pot să-i determin pe cei de la apa și canal să vină să desfunde canalizarea?

Menționez că am un contract în care ei se angajează ca in timp de 4h să vină și să desfunde canalizarea.
Când îi sunăm motiveaza că nu pot interveni deoarece strada este proprietate privată.
Realitatea este alta, strada este lăsată la primărie doar partea pe care sunt cca 16 case, cealaltă jumătate nu este pentru că încă nu s-a construit nimic. Atunci când am cumpărat ni s-a arătat canalizarea și ni s-a spus că trebuie să mergem noi la apa și canal Pantelimon ca să facem contract direct pe numele nostru, Am ajuns la ei să facem contractul și am aflat că, canalizarea nu era făcută de către ei și era făcută de "dezvoltator", dar chiar și așa ne-au acceptat și ne-au făcut contract. "Dezvoltatorul" a făcut canalizarea tot cu ei dar cu o șpagă la șeful de șantier, fără acte, lucrare pe care ei nu voiau sa o recunoască.
Cum putem rezolva situația asta, să sunăm la protecția consumatorului sau să îi dăm în judecată, ce șanse avem?
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!

Alte discuții în legătură

Cine raspunde de caminele de canalizare?? iulian odob iulian odob Buna seara. Ma poate ajuta si pe mine cineva?? Am probleme cu societatea de distributie a apei . Am citeva canale de scurgere (apa uzata) care acea societate ... (vezi toată discuția)
Branșament canalizare nefunctional. bună seara. bransamentul ... richard1977 richard1977 Branșament canalizare nefunctional. Bună seara. Bransamentul de la scurgerea de la canalizare (locuiesc la casă) este nefunctional. Am observat de cateva ... (vezi toată discuția)
Raspunderea administratorului ContSters195112 ContSters195112 buna ziua, am si eu o problema foarte grava. am fost intr-un concediu de cateva zile iar cand am revenit cu sotul acasa m-am trezit cu casa inundata cu apa ... (vezi toată discuția)