avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna,adresez urm. speta,recent am facut 3 ani ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna,adresez urm. speta,recent am facut 3 ani consecutivi la ...

Buna,adresez urm. speta,recent am facut 3 ani consecutivi la firma unde lucrez ,ca urmare s-a facut contractul pe perioada nedeterminata si a crescut salariul conf ultimelor prevederi cu ...1 leu...pina aici totul ok! dar a venit seful si a spus ca datorita acelui leu intru in alta grila de impozit si o sa mi se traga vreo 80 si ceva de lei....solutia ar fi incetarea contractului azi si maine facut altul nou,dar odata cu asta se pierd anumite chestii legate de un contract cu perioada nedeterminata....intrebarea e cit de corecta poate fi acest lucru? pt 1 leu in plus sa pierzi 80 lei,ce se poate face ? in afara de solutia mai sus mentionata..va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:59, 7 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este corecta , intrucat prin acea majorarae nu mai beneficiati de facilitatea fiscala de 200 lei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cate ori se poate reinnoi contractul de munca pe perioada determinata? simona_anna simona_anna Am si eu o nelamurire in legatura cucontractul de munca. Cand m-am angajat angajatorul mi-a facut un contract pe o perioada de o luna de zile , dupa care la ... (vezi toată discuția)
De ce camera notarilor cere bani pentru grila notariala daca grilele notariale sunt publicate pe site-ul unnpr? RicaRamurica RicaRamurica De ce camera notarilor cere bani pentru grila notariala daca grilele notariale sunt publicate pe site-ul UNNPR? (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata + alt contract pe perioada determinata... vidry vidry Salut!!! In data de 19.03.2008 m-am angajat la o firma cu un contract pe o perioada de 3 luni de zile.Dupa cele 3 luni de zile urma sa inchei un contract pe ... (vezi toată discuția)