avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... OUG 164/2022, Incepand cu ce data se modifica \"luna ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

OUG 164/2022, Incepand cu ce data se modifica "luna tatalui"? ...

OUG 164/2022,
Incepand cu ce data se modifica "luna tatalui"?
Daca am intrat in CCC la 01.02.2023 iar decizia privind plata indemnizatiei am primit-o in Ian 2023, care e perioada netransferabila celuilalt parinte, in cazul meu, o luna sau doua?
La data solutionarii cererii de plata a indemnizatiei, erau in vigoare prevederile noi din OUG 164 ce țin de acordarea concediului de creștere a copilului? Sau abia dupa 19 sep 2023, dupa publicarea normelor, se aplica?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:18, 9 Februarie 2024
din 19 septembrie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb intre parinti concediul de crestere copil mihaelavlad1 mihaelavlad1 Buna ziua Am un copil de 5 luni si jumatatel de crestere copil a intrat tatal lpe o perioada de 24 luni. La acest moment doresc eu (respectiv mama) sa fac ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am urmatoarea speta. copil nascut pe 26 februarie 2023. ... Utilizator7777 Utilizator7777 Buna ziua Am urmatoarea speta. Copil nascut pe 26 februarie 2023. Mama aflata in concediu crestere copil. Tata angajat. Care este data la care mama trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, va rog sa imi spuneti exact de cand se aplica ... ionela11 ionela11 Buna dimineata, Va rog sa imi spuneti exact de cand se aplica cele doua luni ale tatalui pentru concediu crestere copil?...mama are suspendat contractul de ... (vezi toată discuția)