avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema este următoarea: teren intraviran 940 mp pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema este următoarea: teren intraviran 940 mp pe baza masuratorilor ...

Problema este următoarea teren intraviral 940 mp pe baza masuratorilor o parte e 250 mp e al moștenitorilor mătușa e uzufruct viager dar Primăria mi-a trimis planul de parcelare din arhiva Primăriei,cum trebuie rezolvat cu terenul,mătușa și-a dat partea ei de teren dar eu că sa îl vind trebuie sa solicit Primăriei ce în final.
Exstrasul de carte funciara de la O.C.P.I și restul informaților ce sa solicit Primăriei are o neregula acel teren ascunde ceva Primăria.

Alte discuții în legătură

Am carte funciara pe casa și teren total 250 mp dar restul terenului ... Magie1 Magie1 Am carte funciara pe casa și teren total 250 mp dar restul terenului din curte nu e al meu că să îmi vind partea mea trebuie sa solicit de la Primărie sau ... (vezi toată discuția)
Nr cărții funciare,nr cadastrului și nr topografic unde le ... Magie1 Magie1 Nr cărții funciare,Nr cadastrului și Nr topografic unde le pot obține nu le știu îmi trebuie ptr O.C.P.I. ptr completare formular. (vezi toată discuția)
Terenul are carte funciara nu are cadastru am dat datele o.c.p.i ... Magie1 Magie1 Terenul are carte funciara nu are cadastru am dat datele O.C.P.I și adresa și nu poate indentifica vecinii dacă terenul nu are cadastru, Primăria nu ... (vezi toată discuția)