Sunt student la educație fizica și sport în anul 1. Până în prezent am plătit 3 transe din rata (1200€ pe an). În contractul de școlarizare specifica, că în cazul retragerii în timpul anului universitar trebuie să achit suma integrală de 1200€.
Astfel aștept să închei anul universitar. În luna iulie sau august voi avea posibilitatea să îmi retrag dosarul fără a fi obligat să achit încă o dată suna întreaga? Dacă contractul de studiu 2023/2024 se termină...?
În cadrul universității am încercat sa aflu informații, ca urmare m-au băgat deja într-o restanță... Dacă am o restanță și nu o trec sau daca voi avea mai multe restanțe, voi putea sa îmi retrag dosarul la încheierea anului universitar?
Sveti
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Citiți regulamentul universității, e autonomie!Am trecut prin asta și nu e plăcut deloc!Și mie mi-au spus că trebuie să achit taxele pe tot anul.Trebuie să faceți obligatoriu o cerere de retragere.Eu nu am făcut(am mizat pe exmatriculare și m-am înșelat amarnic)și am regretat deoarece în întâmpinarea pe care am primit-o de la judecătorie scria că nu am solicitat renunțarea la cursuri.Bine, eu eram pe conversie și nu am găsit niciun regulament.Poate pentru licență există.Succes!
Mulțumesc!!! Primul lucru pe care am sa îl fac în prima săptămână de după încheierea anului universitar, va fi să completez cererea de retragere. Inițial nu ar avea voie să ma pună sa achit suma de 1200 euro, dacă am achitat toată suma pentru anul 1.