avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda RATB
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda RATB

Buna ziua,

Ce se poate intampla cu o amenda RATB pe care persoana in cauza nici nu a semnat-o si nici nu vrea sa o achite. Mai exact ce i se poate intampla persoanei?
Amenda e din 2010, persoana nu avea bilet pt ca nu exista casa de bilete in statia din care s-a urcat, au venit controlorii, i-au scris amenda, dar persoana a refuzat sa semneze.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:57, 5 Februarie 2010
In plus la aceasta intrebare am si eu o nelamurire: unde este reglementat tot acest sistem de bilete, amenzi, etc pentru RATB (de fapt pentru RAT in general) ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb neplatita 2003 sau 2004 ContSters202439 ContSters202439 Buna ziua! Povestea mea mai pe scurt e ca in 2003 sau 2004 am calatorit in Bucuresti, nu am compostat bine biletul nu se vedea clar tushul cu data, controlorii ... (vezi toată discuția)
Amenda jandarmerie! tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! M-am aflat in situatia de a fi surprins de catre controlorii RATB fara bilet (in conditiile in care abia m-am urcat in troleibuz), am refuzat sa ma ... (vezi toată discuția)
Ratb amenda fara sens ! Nicolaus112 Nicolaus112 Buna seara. Ma numesc Nicolaus, Duminica 28 feb m-am urcat alaturi de viitoarea mea sotie in tramvaiul 35 de la statia Cesarom alaturi de noi au urcat numai ... (vezi toată discuția)