avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contractare servicii contabile.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contractare servicii contabile.

Contractare servicii contabile. Bună ziua, societatea mea X dorește să încheie cu Societatea Y un contract prestări servicii de înființare SRL și servicii contabile pentru aceasta nouă societate Y care se va înființa. Poate societatea mea X să subcontracteze o firmă de contabilitate, autorizată CECCAR care să efectueze aceste servicii pentru firma Y? Menționez ca societatea mea nu e autorizată CECCAR.
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Subcontractare contract prestari servicii nyusziful nyusziful Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti: intre societatea mea si o alta societate este incheiat un contract de prestari servicii (ridicari deseuri). Acum societatea ... (vezi toată discuția)
Contract intre 2 societati ContSters114803 ContSters114803 buna ziua, am o intrebare : ce contract ar trebui incheiat intre 2 societati comerciale, X si Y, in care X e autorizata sa efectueze anumite lucrari si le va ... (vezi toată discuția)
Raspundere in fata organelor fiscale de control ptar ptar Presupunind ca firma X de contabilitate ofera servicii firmei Y, ce se intimpla in cazul unui control de la administratia financiara daca Y este gasit cu ... (vezi toată discuția)