avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contractare servicii contabile.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contractare servicii contabile.

Contractare servicii contabile. Bună ziua, societatea mea X dorește să încheie cu Societatea Y un contract prestări servicii de înființare SRL și servicii contabile pentru aceasta nouă societate Y care se va înființa. Poate societatea mea X să subcontracteze o firmă de contabilitate, autorizată CECCAR care să efectueze aceste servicii pentru firma Y? Menționez ca societatea mea nu e autorizată CECCAR.
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Subcontractare contract prestari servicii nyusziful nyusziful Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti: intre societatea mea si o alta societate este incheiat un contract de prestari servicii (ridicari deseuri). Acum societatea ... (vezi toată discuția)
Contract intre 2 societati ContSters114803 ContSters114803 buna ziua, am o intrebare : ce contract ar trebui incheiat intre 2 societati comerciale, X si Y, in care X e autorizata sa efectueze anumite lucrari si le va ... (vezi toată discuția)
Raspundere in fata organelor fiscale de control ptar ptar Presupunind ca firma X de contabilitate ofera servicii firmei Y, ce se intimpla in cazul unui control de la administratia financiara daca Y este gasit cu ... (vezi toată discuția)