avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cu riscul de a ma repeta dar încă nimeni nu m-a ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cu riscul de a ma repeta dar încă nimeni nu m-a lămurit. Un ...

Cu riscul de a ma repeta dar încă nimeni nu m-a lămurit. Un copil cu handicap grav cu asistent personal este obligatoriu sa fie însoțit la ore? Menționez ca ordinul comun al celor trei ministere din 2016 spune clar ca părinții copilului cu handicap grav cu asistent personal trebuie sa asigure obligatoriu facilitator. Sunt învățătoarea unui asemenea copil și mama împreună cu conducerea scolii spun ca nu este obligatoriu deoarece copilul nu este violent cu copiii. Dar copilul face crize tot timpul și nu lucrează nimic.

Alte discuții în legătură

Sunt învățătoare și am în clasa pregătitoare un copil ... Florentina110482 Florentina110482 Sunt învățătoare și am în clasa pregătitoare un copil cu TSa, cu certificat de handicap grav, cu asistent personal dar mama refuza sa vina la școală ... (vezi toată discuția)
Copil bătut de colegi de școală. poate fi cineva tras la răspundere? s-a mai întâmplat acest lucru și nu s-a luat nicio măsură Ioana.Adrian Ioana.Adrian Băiatul meu a venit bătut 2 zile de la școală de către un coleg și verișoara acestuia dintr-o altă clasă.Am sunat doamna învățătoare și dansa a ... (vezi toată discuția)
O persoana cu dizabilitati poate sa lucreze fara sa piarda indemnizatia? andrisanalina andrisanalina Spuneti-mi, va rog,daca o persoana cu grad 1 handicap permanent, cu insotitor,(fara picioare),poate sa se angajeze fara a pierde indemnizatia.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)