avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună seara, sunt o persoană cu handicap accentuat de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună seara, sunt o persoană cu handicap accentuat de gradul ...

Bună seara, sunt o persoană cu handicap accentuat de gradul II și aș dori să vă întreb cum pot achiziționa o mașină nouă , nu vreau adaptată . Ce facilitate aș avea și unde să mă interesez?

Alte discuții în legătură

Drepturi persoane cu invaliditate grad 1. Kamyy Kamyy Buna seara,am o intrebare cu privire la achizitionarea unui autoturism.Sotul meu are pensie de invaliditate grad 1,daca cumparam o masina si o inscriu pe ... (vezi toată discuția)
Impozitare si taxa auto - persoana cu handicap vitan_diana vitan_diana Sunt persoana cu handicap de vedere accentuat, nedetinatoare de permis auto. Dorim sa ne achizitionam un autoturism, autoturism ce dorim sa il inmatriculam pe ... (vezi toată discuția)
Info donatie iualy07 iualy07 Buna seara ,am un copil minor incadrat cu gradul de handicap grav (leucemie) si as dori sa ii donez autoturismul,pentru a beneficia de reducerea la impozit ... (vezi toată discuția)