avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare

sunt casatorita de 20 de ani cu un alcoolic in urma ultimelor scandaluri am decis sa divortez de acord fiind si fiul meu de 18 ani (pentru care am suportat atatia ani) intrebarea mea este pot sa il dau afara din casa inainte sa se pronunte divortul casa fiind in momentul de fata mostenire (adica a decedat tatal meu si sa facut succesiunea unde suntem eu mama si fratele meu in momentul de fata in actele casei) si daca imi poate spune cineva ce drepturi asupra casei va putea avea el dupa divort va multumesc mult :(
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 16:55, 2 Februarie 2010
:) Puteti formula impreuna cu ceilalti mostenitori o actiune in evacuare pentru imposibilitate de convietuire cu sotul dvs., pana la introducerea divortului sau concomitent.
Sotul dvs. nu are si nu va avea nici un drept asupra "imobilului mostenit".
buna ziua!
puteti sa il evacuati fara probleme.
sotul dvs nu are niciun drept cu privire la acest imobil!
bunurile dobandite de catre soti prin mostenire sunt bunuri proprii.
succes! :)
buna seara .
puteti solicita pe calea ordonantei presedintiale, evacuarea paratului din imobil .
acesta reprezinta bun propriu si nu va fi inclus in masa partajabila .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor (violenta domestica) sergiux3m sergiux3m Numele Meu este sergiu am 22 de ani si sunt din tulcea....poate nu are relevanta.......de ceva timp adica de vreo 6-7 ani viatza mea si a celorlanta 2 surori ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez dupa 19 ani vyyoleta vyyoleta Vreau sa divortez dupa 19 ani de casnicie.ce sanse am sa raman cu 2 copii unul de 17 si unul de 7 ani in aprtament tinand cont de faptul ca el nu are un sa se ... (vezi toată discuția)
Internare nevoluntara intr-o clinica de psihiatrie Abraxas Abraxas Fiul meu in varsta de 38 ani a venit in vizita la domiciliul meu si al sotiei pentru cateva zile si nu mai vrea sa paraseasca locuinta(proprietari fiind eu si ... (vezi toată discuția)