avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat ...

Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat cu vopsea alba, dar fara nici un numar de imatriculare ori tablita masina prin care sa rezulte ca apartine probabil cuiva, sau risc amenda

Mai am o intrebare, la firma unde lucrez nu poate sa intre masina cu marfa deoarece, mereu este parcata o masina in usa, bineinteles nici noi nu avem nici un afis cum ca nu parcati sau nu blocati, ce se poate face?

Din câte știu, obligația persoanei care a închiriat locul de parcare de la asociație trebuie sa fie marcat cu numar de înmatriculare a mașini sau o placuta cu nr de loc arondat. Dacă locul trasat cu vopsea alba este nemarcat și nu are nici un număr sau o plăcută, înseamnă ca este loc gratuit de parcare oferit de asociație sau loc încă care nu este închiriat. Presupun nu poti avea loc închiriat de la asociația Dacă nu este și marcat cu numărul tău. Atunci de ce sunt multe locuri prin jurul blocurilor trasate cu alb, dar nemarcate, putem sa parcam masina acolo și după ora 16, daca nu are nici un număr. Sau poate ci e are locul închiriat nu la și marcat, deși este imposibil sa nu-l marchezi, poate sa fie loc liber sau locui cuiva, dar sunt și multe marcaje cu număr șterse sunt libera sau nu, putem sa parcam sau riscam amenda?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:42, 15 Februarie 2024
Referitor la intrebarea cu masina cu marfa, este interzisa stationarea voluntara a autovehiculelor in dreptul cailor de acces care deservesc proprietatile, chemati politia si o sa ridice autovehiculul respectiv.
Știți greșit. Mai întâi ca un loc de parcare se închiriază de la proprietar, nu de la Asociație. Proprietarul e o persoana fizica sau juridica, sau Primăria, daca e spatiu public. Proprietarul stabilește regulile. In București, câte sectoare, atâtea reguli

Andreea Vogue a scris:

Din câte știu, obligația persoanei care a închiriat locul de parcare de la asociație trebuie sa fie marcat cu numar de înmatriculare a mașini sau o placuta cu nr de loc arondat.

Unde pot sa parchez masina?
Pe locul de parcare inchiriat. Mergeti la primarie si solicitati un loc de parcare in zona care va intereseaza.

Andreea Vogue a scris:

Unde pot sa parchez masina?

Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2024
latka, moderator
Pana cand imi da primaria loc de parcare, pot sa marchez si eu pe locuri trasate cu vopsea alba dar nemarcate?
daca primesc loc de la primarie trebuie sa il marchez cu nr sau nu este obligatoriu si poate fi doar trasat cu vopsea alba daca am acte pe loc?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos, ... Andreea Vogue Andreea Vogue Buna ziua, am o intrebare, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos, langa blocurile unde locuiesc sunt 2-3 parcari marcate cu vopsea alba, dar fara nici un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog frumos, am o intrebare importanta , am acest ... Andreea Vogue Andreea Vogue Bună ziua, va rog frumos, am o intrebare importanta , am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat cu vopsea alba, dar fara nici un numar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare pentru asociatia de propietari, daca ... Andreea Vogue Andreea Vogue Buna ziua, am o intrebare pentru asociatia de propietari, daca va rog frumos si puteti sa imi raspundeti corect la intrebare, nu stiu unde sa mai intreb, am ... (vezi toată discuția)